Butlletí e-Comerç
Octubre 2022 - #173

Breus

Calaf

Imatge: Ajuntament de Calaf

Imatge: Ajuntament de Calaf

Fira de la Carbassa. La fira es celebrarà a la plaça dels Arbres durant el matí i comptarà amb una exposició de carbasses. A més, la programació inclourà el Mercat de la carbassa, amb artesania i productes de proximitat, tasts gastronòmics, jocs gegants de fusta tradicionals per a tota la família i una mostra de productes de tardor. 

L'1 de novembre a partir de les 8h, es rebran i es preparen les diferents carbasses que participaran a l’exposició.

A les 10h començarà la fira pròpiament amb activitats com: Mercat de carbassa, amb diferents parades amb productes fets amb aquest aliment de tardor gustós i saludable i on també hi trobarem parades d'artesania i de productes de temporada i de proximitat com ara formatges, mel, embotits, coques, xocolates, castanyes. Tasta la carbassa, que permetrà gaudir de tastos gastronòmics a preus populars a càrrec de restaurants locals. Exposició de carbasses i productes de tardor, amb un ventall de carbasses de diferents varietats i mida, algunes decorades pels infants de la Llar d'Infants "La Boireta" de Calaf i pels alumnes d'educació infantil de l'Escolta Alta Segarra. 

A partir de les 11h, serà el torn de les activitats i tallers per a tota la família amb: Jocs de la fira, on hi haurà jocs gegants tradicionals de fusta per a gaudir-ne petits i grans.

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #173 - Octubre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat