Butlletí e-Comerç
Setembre 2022 - #172

Breus

Mataró

Imatge: NEM Mataró

Imatge: NEM Mataró

Bridal Market Mataró. Negoci Empresa Mataró (NEM) organitza aquest proper cap de setmana, dies 1 i 2 d’octubre, una nova edició de la Bridal Market Mataró, un esdeveniment de referència per al sector nupcial.

Després de dos anys aturat per la pandèmia, l’esdeveniment es trasllada a l’Hotel Atenea Port, on els assistents podran trobar en un únic espai tots els professionals necessaris del món nupcial per organitzar el casament somiat.

En la nova edició de la fira nupcial es podran trobar des de wedding planners, joies, fotògrafs, vestits, viatges, música, decoració i tots els elements necessaris per organitzar un casament. A més, també hi haurà música en directe i food trucks. L’accés amb entrada per a les parelles que es casen es gratuït, descarrega d’invitacions i mes informació a www.bridalmm.cat. 

La direcció d’aquesta nova edició de la Bridal Market Mataró compta, a més, amb tot l’equip de Tot Boda Experience, experts en la direcció de fires temàtiques i salons nupcials.
 

Market. El dia 10 de setembre de 10 a 20h, NEM Mataró va organitzar un market ple d'opcions sostenibles i ecològiques. Va ser una aposta per animar la gent a passar tot el dissabte a Mataró i gaudir de totes les activitats de la vila. 

El market va estar situat a la plaça de l'Ajuntament, i entre l’oferta s’hi podia trobar moda, alimentació, cosmètics, complements, turisme, energies renovables i taller per a tothom. Veïns i visitants van valorar molt positivament la jornada. 

Butlletí: e-Comerç
Número de butlletí: #172 - Setembre 2022

Gerència de Serveis de Comerç

Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Travessera de les Corts, 131-159
Recinte Maternitat – Pavelló Central
08028 Barcelona
Tel. 934 049 296
gs.comerc@diba.cat

YoutubeInstagramComunitat virtual

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat