Butlletí Bibliosfera
novembre 2019 - #131

Notícies

El bibliobús com a facilitador

Els bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals van centrar una de les comunicacions del IX Congrés Nacional de Biblioteques Mòbils, que va tenir lloc del 18 al 20 d’octubre a Segòvia amb el títol “On ningú arriba. Bibliobusos contra la despoblació”.

La responsable dels bibliobusos de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Rosa Poch, i la directora del Bibliobús Pedraforca, Bernadet Vallvé, van presentar la conferència “El bibliobús com a facilitador de la innovació social digital als municipis petits de Barcelona. El laboratori ciutadà del Bibliobús Pedraforca”.

La comunicació, que es podrà consultar en breu a la web del congrés, fa referència al projecte pilot d’innovació participativa del programa BiblioLab que es duu a terme als municipis d’Olvan i Montmajor dins la ruta del Bibliobús Pedraforca. La iniciativa consisteix en el recull de la documentació referent als focs de 1994 que van afectar set municipis de la comarca del Berguedà.

El programa BiblioLab de la Diputació de Barcelona desenvolupa i dona suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.

Més informació:

 

Butlletí: Bibliosfera
Número de butlletí: #131 - novembre 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web