Butlletí EspaiS@lut
Abril 2024 - #138

El Servei de Salut Pública informa

Noves presentacions dels Informes d’Indicadors de Salut Local: Esplugues de Llobregat i Sabadell

© Ajuntament de Sabadell

© Ajuntament de Sabadell

Durant el mes de març s’han realitzat dues presentacions més dels Informes d’Indicadors de Salut Local.

El 7 de març a Esplugues l’activitat formava part del procés de diagnosi prèvia a l’elaboració del futur pla local de salut. Hi va haver una presència destacada dels centres d’assistència primària de la zona.

En el debat posterior van sortir temes com la necessitat de disposar de dades estadístiques d’assistència primària i d’hàbits de salut de la població (exercici físic, dieta, addicions i consums...). També es va manifestar el desig de poder segregar la diagnosi a un nivell territorial inferior al municipal atès que Esplugues té realitats socials força diferenciades per zones.

El 14 de març es va fer la presentació de l’informe a Sabadell adreçada a tècnics municipals de diferents àmbits i a professionals, especialment referents de salut comunitària d’atenció primària i d’hospital.

Un cop finalitzada la ponència els assistents van transmetre especial preocupació per temes de salut sexual i reproductiva, especialment en els joves, i també es va posar de manifest la necessitat de disposar de dades de malalties vinculades a les violències masclistes.

Des del Servei de Salut Pública s’ha apostat per reforçar el trasllat dels informes de salut als municipis mitjançant presentacions al territori. En aquest sentit, n’hi ha diverses més de previstes pel mes d’abril i es poden seguir sol·licitant durant tot l’any si és d’interès.

El recurs s’adreça als municipis de més de 10.000 habitants i es pot sol·licitar al Catàleg de serveis.
 

Boletín: EspaiS@lut
Número de boletín: #138 - Abril 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS