Butlletí EspaiS@lut
Abril 2024 - #138

Els municipis celebren el Dia Mundial de l'Activitat Física i el Dia Mundial de la Salut

Terrassa

© Ajuntament de Terrassa

© Ajuntament de Terrassa

Terrassa s’adhereix a la campanya del Dia Mundial de l’Activitat física “Mou-te, i viu feliç”, iniciativa impulsada per la Secretaria General d’Esport i Activitat Física i l'Agència de Salut Publica de Catalunya. La finalitat d’aquest dia és la de promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar.

El Consell Esportiu de Terrassa i l’Ajuntament de Terrassa, a través dels serveis de salut comunitària i esports organitzen Mou-te! pel Dia Mundial de l’activitat física, una jornada matinal en la que es realitzaran diferents activitats per moure el cos (zumba, body combat, Txi-kung i gimnàstica) i a la qual estan convidats a participar l’alumnat d’educació secundària, les persones usuàries del programa d'activitat física saludable, el Mou-te! i qualsevol ciutadà que vulgui gaudir d’una estona fent activitat física en companyia.

La jornada tindrà lloc el divendres, 5 d'abril de 9.30 h a 12.30 h a l'Estadi Municipal d’Hoquei Martí Colomer. Hi haurà dos escenaris amb activitats paral·leles dirigides per especialistes del Consell Esportiu, del Club Natació Terrassa i l’entitat Alquímia Interna.

Més informació.
 

Contingut elaborat per l'Ajuntament de Terrassa

 

 

Boletín: EspaiS@lut
Número de boletín: #138 - Abril 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS