Butlletí EspaiS@lut
Abril 2024 - #138

Els municipis celebren el Dia Mundial de l'Activitat Física i el Dia Mundial de la Salut

Mataró

© Ajuntament de Mataró

© Ajuntament de Mataró

El dijous 25 d’abril al matí, Mataró commemora el Dia Mundial de l’Activitat Física amb el lema: Posa't en marxa! Cada passa compta  amb una caminada per la ciutat.

Amb els objectius de:

  • Despertar l’interès de la població per aconseguir un estil de vida saludable.
  • Promoure la vida activa a l’entorn urbà
  • Aplicar els mecanismes estables de coordinació institucional existents a la ciutat, per potenciar línies de treball conjuntes la Comissió d’Activitat Física de la Taula de Salut Comunitària de la ciutat organitza aquesta caminada urbana, seguint l’itinerari número 12 del programa A peu, fem salut!

Amb sortida i arribada al Nou Parc Central, la ciutadania podrà participar en la caminada, la sessió d’estiraments i relaxació prèvia i posterior, i les activitats dirigides en algun dels Parcs Urbans de Salut de què disposa la ciutat. El recorregut és de 5,5 Km i de dificultat moderada, amb una durada aproximada de 60 minuts.

També es farà una activitat lúdica per treballar les emocions dels participants, prèvia i posterior a l’acte, amb material cedit pel Col·legi d’Infermeria.

Les accions s’adrecen tant a persones adultes com a joves i també a grups específics que estan funcionant ara mateix als Centres d’Atenció Primària de Salut: obesitat, ansietat i artrosi de genoll i maluc, les quals poden inscriure’s de manera individual fent clic aquí o a través del seu professional de referència. 

La comissió organitzadora està integrada pels referents d’activitat física dels centres d’atenció primària de salut de l’ICS i del Consorci Sanitari del Maresme, representants del Col·legi d’Infermeria de Barcelona, de les oficines de farmàcia, i personal tècnic del Servei d’esports i de la Secció de salut de l’Ajuntament, i és resultat de les sinergies i la coordinació establerta entre els diferents agents de salut del territori. 

Més informació.   

 

Contingut elaborat per l'Ajuntament de Mataró

Boletín: EspaiS@lut
Número de boletín: #138 - Abril 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS