Butlletí EspaiS@lut
Estiu 2023 - #131

Espai municipal

Olost aprova el Pla Local de Salut 2023-2027

© Ajuntament d'Olost

© Ajuntament d'Olost

El ple municipal d’Olost va aprovar el 22 de març el primer pla local de salut del municipi, després d’un procés de treball realitzat l’any 2022 i que ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

 

 

Olost ha elaborat el pla per donar resposta als reptes de salut detectats al municipi, a partir de l’anàlisi de les dades quantitatives de salut per determinants i de les aportades per les opinions i percepcions de les persones vinculades al municipi, tant de perfil tècnic com ciutadà, recollides en grups de discussió.

Un cop obtinguda una primera radiografia de la situació de salut del municipi, es va realitzar una sessió participativa on tant persones amb responsabilitat política, com les de perfil tècnic de l’ajuntament, agents de salut territorials i la ciutadania, van treballar plegades per consensuar el pla d’acció del pla de salut.

El resultat de tot el procés és que 57 accions referides a 10 àmbits d’intervenció definits pels determinats de salut de la vil.la, configuren el Pla de Salut d’Olost 2023-2027. 

El pla es pot consultar aquí.

El recurs s’ofereix a través del Catàleg de Serveis

 

Boletín: EspaiS@lut
Número de boletín: #131 - Estiu 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS