Butlletí EspaiS@lut
Estiu 2023 - #131

Espai municipal

Aprovat el Pla Local de Salut Sant Esteve Sesrovires 2023-2026

© Sant Esteve Sesrovires

© Sant Esteve Sesrovires

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires va aprovar a l’abril el Pla Local de Salut Sant Esteve Sesrovires 2023-2026, projecte que ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L’ajuntament ha concebut el pla de salut com un instrument de treball viu, resultat d’un procés transversal i de participació de tots els agents de salut implicats, i construït per a i amb la ciutadania.

El pla pretén donar resposta a les necessitats i inquietuds del municipi en l’àmbit de la salut pública i facilitar la intervenció sobre els estils de vida i l’entorn dels veïns i veïnes, des d’una mirada  positiva de la  salut basada en enfortir i utilitzar les capacitats, recursos i actius de salut existents.

Durant el 2021 es va fer el diagnòstic de salut que recull dades quantitatives de salut a partir d’un sistema de 75 indicadors organitzat en 5 àmbits. A més, es van realitzar dos tallers participatius adreçats a professionals i entitats i ciutadania en general. També es va dur a terme una enquesta ciutadana sobre actius que proporcionen salut, que van respondre 328 persones de la localitat. 

El 2022 es va redactar el pla d’acció a partir d’una consulta ciutadana on es va recollir, a través de plataformes digitals de participació i en paper, propostes d’accions concretes que responguessin a les línies estratègiques prioritzades i consensuades en el grup motor del pla.

El resultat de tota aquesta feina és un pla d’acció amb 6 línies estratègiques de treball, 15 objectius i 88 activitats.

El pla es pot consultar aquí.

El recurs s’ofereix a través del Catàleg de Serveis. 

 

Boletín: EspaiS@lut
Número de boletín: #131 - Estiu 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS