Butlletí EspaiS@lut
Desembre 2022 - #123

Agenda

XIV Jornada de seguretat alimentària i administració local El risc microbiològic en comerç minorista i la restauració

© GOSPHOTODESIGN / iStock.com

© GOSPHOTODESIGN / iStock.com

Organitzada per l’Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària.

16 de desembre de 2022

De 9 a 14 hores

Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona

L'objectiu de la jornada és fer una reflexió sobre els riscos microbiològics dels productes que s’ofereixen en establiments de venda i servei directe al públic i de les mesures que cal aplicar per prevenir-los.

Podeu consultar el programa.

Formulari d'inscripció en aquest enllaç.

Organitzada per l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària.

 

Boletín: EspaiS@lut
Número de boletín: #123 - Desembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS