espaiS@lut - Març 2013

Butlletins
Març 2013 - #23

Espai municipal

Joves de Mataró treballen la sexualitat

La Secció de Salut Pública de l'Ajuntament de Mataró va organitzar, durant el mes de febrer, unes activitats emmarcades en el programa de sexualitat i afectivitat del municipi CONEIX, RESPECTA, ESTIMA.

Una d'aquestes activitats va ser l'organització de visites guiades a l'exposició de la Diputació de Barcelona "Treu-li suc a la sexualitat". En total es van realitzar 34 tallers  amb  alumnes de 2n, 3r i 4t  d' ESO i PQPI (Programes de qualificació professional inicial). Van participar uns 800 alumnes de 9 centres educatius del municipi.

Tal com s'havia fet en altres ocasions,  la visita a l'exposició es va complementar amb una mostra de mètodes anticonceptius i una altra de llibres de narrativa i d'informació sobre el tema. Aquest any, els llibres els va cedir la Biblioteca pública Pompeu Fabra, que també va elaborar una "tria de documents" que es va oferir a tots els centres educatius i alumnes interessats.

Per finalitzar les activitats de sensibilització envers aquest tema, es va organitzar un taller per a pares i mares  El desenvolupament de la sexualitat a l'adolescència: els sentiments, les relacions, l'amistat i la família, a càrrec de l'associació SIDA STUDI, que va ser molt ben valorat per les persones assistents. 


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat