© GOSPHOTODESIGN / iStock.com
Organitzada per l’Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària.
16 de desembre de 2022
De 9 a 14 hores
Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona
L'objectiu de la jornada és fer una reflexió sobre els riscos microbiològics dels productes que s’ofereixen en establiments de venda i servei directe al públic i de les mesures que cal aplicar per prevenir-los.
Podeu consultar el programa.
Formulari d'inscripció en aquest enllaç.
Organitzada per l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària.
Boletín: EspaiS@lut
Número de boletín: #123 - Desembre 2022
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat