Novembre i desembre 2022. Núm. 20

Observatori local

Lliurament un estudi d’intel·ligència turística a Santa Susanna

Marc Verdaguer i Joan Campolier durant l'entrega

Marc Verdaguer i Joan Campolier durant l'entrega

El diputat Marc Verdaguer ha lliurat a l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, l’estudi d’intel·ligència turística, que conté recomanacions per reactivar l’activitat de les empreses turístiques del municipi i alinear els agents públics i privats.

El projecte, que utilitza intel·ligència turística basada en tecnologia big data, inclou un diagnòstic de Santa Susanna en aspectes de digitalització de les empreses, comercialització i competitivitat, fet que ha permès dur a terme un conjunt de recomanacions per millorar la competitivitat, la governança, la sostenibilitat i la digitalització del municipi com a destí turístic. La informació de l’estudi es basa en cinc pilars principals: l’oferta i demanda hotelera, l’anàlisi de la digitalització del sector empresarial, la distribució de les agències de viatges majoristes, les tendències del client i la satisfacció del destí.

La Diputació de Barcelona dona assistència als ajuntaments per a la millora de la gestió urbana amb el recurs tècnic de Desenvolupament d’estratègies de ciutat intel·ligent. També s’ofereixen dues línies de suport addicional: d’una banda, el recurs material de Plataforma tecnològica per a la gestió urbana i, de l’altra, el recurs econòmic per a Adquisició de dispositius integrables a la plataforma tecnològica per a la gestió urbana.
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Novembre i desembre 2022. Núm. 20

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona