Maig 2022. Núm. 15

Destacat

La Diputació de Barcelona participa en la Setmana del Govern Obert 2022

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

Entre el 16 i el 20 de maig del 2022, s’ha celebrat la Setmana del Govern Obert (Open Gov Week). La Diputació de Barcelona hi ha participat amb diferents activitats.

Al llarg de tota la setmana, l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial ha fet arribar als més de 400 membres de la comunitat Transparència i Govern Obert un calendari diari amb novetats i propostes de participació. 

Entre les activitats realitzades destaquen la taula rodona «Però a mi... qui m’ajuda amb la transparència?», coorganitzada amb la Xarxa de Governs Transparents, i el seminari web «Transparència, accés a la informació pública, dades obertes... com no morir en l’intent», organitzat pel Gabinet d’Innovació Digital.

També cal destacar la presentació de dos projectes relacionats amb l’automatització de la publicació en el portal de transparència municipal d’informació que es troba en els sistemes d’informació que proveeix la Diputació de Barcelona. 

Si esteu interessats a rebre les novetats en matèria de transparència, accés a la informació pública i bon govern, podeu donar-vos d’alta a la comunitat Transparència i Govern Obert (https://governobert.diba.cat/node/411).
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Maig 2022. Núm. 15

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona