Maig 2022. Núm. 15

Formació

Documentar procediments de treball

Gràfica del recurs formatiu

Gràfica del recurs formatiu

Temps d’endreça? Documentar els procediments de treball et pot ajudar a resoldre el possible desordre. Aquest recurs és una introducció al món de la gestió per processos.

La gestió per processos s’ha convertit en un element clau per a tota organització que vulgui ordenar les activitats que duu a terme, alhora que serveix per racionalitzar els recursos i simplificar la tramitació i la informació documentada derivada.

En aquest recurs es pretén fer una introducció al món de la gestió per processos i entendre conceptes bàsics com: què és un procés, quina diferència hi ha amb els procediments, què és una activitat i una instrucció, com es fa un manual de procediments i quines fases s’han de seguir per construir un procés, què és i com es fa un diagrama de flux, com associem indicadors i com avaluem processos. 

Es fa un viatge guiat per tot aquest trencaclosques conceptual per tal d’arribar a construir una imatge mental sòlida que permeti tenir les eines suficients per comprendre la importància de descriure, classificar, ordenar, mesurar i estandarditzar tot allò que fem a les organitzacions, públiques i privades, amb l’objectiu de caminar cap a l’excel·lència en la gestió. Documentar els processos de treball és una eina essencial.
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Maig 2022. Núm. 15

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona