Maig 2022. Núm. 15

Actualitat

Guia de processos d’estabilització

Portada de la guia

Portada de la guia

Ja teniu a la vostra disposició la guia explicativa i els models de bases dels processos d’estabilització.

Aquests models segueixen els criteris de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública, la qual prescriu que cal aprovar les ofertes públiques d’estabilització abans de l’1 de juny d’enguany i obliga a convocar els processos selectius respectius que se’n derivin abans del 31 de desembre de 2022.

Un cop més, la Gerència de Serveis d’Assistència al Govern Local de l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial hem elaborat un producte que us ajudarà en la gestió dels processos d’estabilització de l’ocupació temporal: uns models de bases tant per als processos sotmesos a concurs oposició com per als processos sotmesos a la via excepcional del concurs de mèrits. A banda, donades les característiques especials del col·lectiu de la policia local, també us facilitem un model per a les bases d’estabilització de places dels seus cossos. Aquests models són una proposta de definició de criteris perquè els ajuntaments de la demarcació puguin encarar amb uns mínims comuns la negociació amb la representació social, sempre amb el respecte màxim a l’autonomia local. Per això, cada ens podrà personalitzar i adaptar els models a la seva realitat.

Podeu consultar la guia i els models.

Podeu sol·licitar assessorament i ajut per a l’elaboració de les bases de selecció per a aquests processos d’estabilització clicant a https://catalegdeserveis-cercador.diba.cat/fitxa?id=22069.

 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Maig 2022. Núm. 15

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona