Maig 2022. Núm. 15

Notícies

Les regions europees associades al projecte europeu Next2Met visiten Calella i Santa Susanna

Imatge: Equip Smart Region

Imatge: Equip Smart Region

Gràcies a la Diputació de Barcelona, membres del Consell Regional de Päijät-Häme (Finlàndia) i del Govern Regional del Voivodat de Podlàquia (Polònia), regions associades al projecte europeu Next2Met, han visitat aquest mes les localitats de Calella i Santa Susanna amb l’objectiu de dur a terme un intercanvi de bones pràctiques i experiències.

A Calella van visitar les instal·lacions del Calella Sport City Lab, on es va compartir l’estat actual del projecte, i es va fer una presentació en la qual es va donar a conèixer la feina que l’Ajuntament duu a terme en relació amb el sistema d’intel·ligència turística de Calella.

A Santa Susanna es va presentar el projecte Smart Beaches pilot project, així com l’estratègia del municipi per convertir-lo en una destinació smart i el sistema d’intel·ligència turística que està desenvolupant.

D’altra banda, els socis del projecte Next2Met també van visitar la seu del Servei de Teleassistència de la Diputació de Barcelona, on van poder veure les instal·lacions i aprendre més sobre el projecte i la bona pràctica de la Diputació.

Cal recordar que el projecte europeu Next2Met té com a objectiu incrementar l’atractivitat de les regions properes a grans metròpolis a través de la digitalització mitjançant l’intercanvi d’experiències i la transferència de bones pràctiques i iniciatives entre els socis dels projectes i els seus agents d’interès. La Diputació de Barcelona és un dels set socis participants en el projecte, entre els quals trobem el Consell Regional de Päijät-Häme (Finlàndia); Ecoplus. The Business Agency of Lower Austria (Àustria); l’Assemblea Regional de l’Est i del Centre (EMRA) (Irlanda); el Voivodat de Podlàquia (Polònia); WITENO GmbH (Alemanya), i la Conferència de les Regions Perifèriques Marítimes (soci assessor).
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Maig 2022. Núm. 15

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona