Març 2022. Núm. 13

Notícies

Tret de sortida a les trobades de la xarxaCORH al territori

Imatge: Gabinet d'Innovació Digital

Imatge: Gabinet d'Innovació Digital

Seguint el full de ruta fixat per a l’espai presencial de cara al 2022, la Comunitat de Recursos Humans (CORH) ha donat el tret de sortida a les trobades al territori en grup reduïts amb tots els socis que conformen la xarxaCORH (o espai presencial de la CORH).

Quin és l’objectiu d’aquestes trobades?

  • Informar de primera mà dels principals projectes que està treballant o vol impulsar la CORH, així com rebre els suggeriments i les propostes dels ajuntaments.
  • Conèixer de primera mà els projectes o iniciatives que estan endegant els ajuntaments en matèria de recursos humans.
  • Copsar i detectar necessitats en matèria de gestió de recursos humans als ajuntaments de la xarxaCORH.
  • Oferir-los un espai per contrastar dubtes, experiències i neguits sobre el seu dia a dia en la direcció i gestió dels recursos humans (amb l’estabilització i la nova normativa de la reforma laboral com a tema principal).

En definitiva, la CORH vol reprendre la presencialitat en el si de la xarxaCORH, de moment en grups reduïts. Es vol fer des de la proximitat, per això aquestes trobades es duen a terme en el territori.

El passat 2 de març, es va celebrar la primera trobada, a la qual van assistir els caps de Recursos Humans dels ajuntaments de Montcada i Reixac, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Castellar del Vallès, Ripollet i Mollet del Vallès, que ha fet d’amfitrió. Tenim ja programades les properes tres trobades: el 31 de març a Esplugues de Llobregat, el 5 d’abril a Sant Cugat del Vallès i el 21 d’abril a Castelldefels.
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Març 2022. Núm. 13

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona