Març 2022. Núm. 13

Notícies

Més activitats del Dia Internacional de les dades obertes

Imatge: governobert.diba.cat

Imatge: governobert.diba.cat

Anualment, amb motiu del Dia Internacional de les dades obertes, diferents administracions i entitats de tot el món organitzen accions de forma federada. 

El 9 de març es va celebrar el Dia Internacional de les dades obertes. Amb motiu d’aquesta efemèride, diferents administracions catalanes hi han participat i han desenvolupat accions al voltant de l’obertura de dades públiques, a fi d’exposar els beneficis que aporta, tant a la promoció econòmica com a la transparència i l’assoliment dels grans reptes socials i ambientals als que ens enfrontem.

Durant aquesta setmana, la Diputació de Barcelona ha dut a terme diverses accions entre les quals destaquem l’edició especial del butlletí Transparència i govern obert, destinat en aquesta ocasió a les dades obertes. En aquest butlletí trobareu continguts especials com l’article d’Hugo Barrós, tècnic d’Administració general de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, que explica com es pot desplegar un projecte de dades obertes en un municipi mitjà. 

Podeu accedir al contingut d’aquest butlletí especial a https://www.diba.cat/es/web/innovacio-digital/butllet%C3%AD-transpar%C3%A8ncia-i-govern-obert/-/newsletter/359529610/6. Podeu rebre el butlletí donant-vos d’alta a la comunitat Transparència i Govern obert (https://governobert.diba.cat/node/411).
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Març 2022. Núm. 13

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona