Març 2022. Núm. 13

Notícies

Segona edició de la jornada «Com afecta la gestió dels recursos humans dels ajuntaments la Llei de mesures urgents de reducció de la temporalitat en l’ocupació pública i el Reial decret llei de mesures urgents per a la reforma laboral?»

Imatge de la jornada

Imatge de la jornada

Aquesta segona edició dona resposta a les consultes i els dubtes que ens van plantejar els responsables i tècnics de recursos humans durant la primera edició del 3 de març passat. Aquestes dues edicions formen part del marc d’assistència tècnica que presta la Gerència de Serveis d’Assistència al Govern Local mitjançant els recursos tècnics inclosos en el Catàleg de serveis 2022 per als ens locals de la demarcació de Barcelona.

El 3 de març passat es va dur a terme una jornada organitzada per la Gerència de Serveis d’Assistència al Govern Local, a la qual es van inscriure 500 persones. En aquesta jornada els diferents ponents especialistes en l’àmbit jurídic i tècnic de la Gerència de Serveis d’Assistència al Govern Local van respondre algunes de les preguntes més freqüents que es plantegen els responsables de recursos humans dels ajuntaments de la demarcació de Barcelona, arran de l’aprovació de la Llei de mesures urgents de reducció de la temporalitat en l’ocupació pública i el Reial decret llei de mesures urgents per a la reforma laboral.

Degut a l’èxit d’aquesta jornada i la multitud de consultes que es van rebre i que no es van poder respondre, es va decidir organitzar-ne una segona edició el 24 de març passat, en la qual es van abordar els principals dubtes i consultes que ens van fer arribar durant la primera edició els responsables i tècnics de recursos humans dels ens locals. En aquesta segona edició van participar tots els professionals que estaven inscrits en la primera edició. 
 

Boletín: Innov@diba
Número de boletín: Març 2022. Núm. 13

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona