Habitatge, Urbanisme i Activitats - juliol 2014

Butlletins
juliol 2014 - #62

Destacat

Inauguració de la exposició “Cases amb energia”, en motiu de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que es podrà visitar al Recinte de l'Escola Industrial de Barcelona fins al 15 de setembre

Inauguració de la exposició

Inauguració de la exposició

El passat dia 26 de juny de 2014, va tenir lloc l'acte d'inauguració de l'exposició "Cases amb energia", organitzada per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb tres cooperatives, amb l'objectiu de promoure l'eficiència energètica a les nostres llars.

 

L'acte va comptar amb l'assistència de la diputada adjunta de Medi Ambient, Mercè Rius, de la gerent d'Habitatge, Urbanisme i Activitats, Ana Mochales i també de la gerent de Serveis de Medi Ambient, Imma Pruna. Es va completar amb una visita guiada d'un tècnic de la cooperativa Cel Obert, SCCL.

 

A través d'aquesta exposició, inaugurada amb motiu de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible i que estarà oberta al públic a la Sala Noble del Recinte de l'Escola Industrial de Barcelona fins al 15 de setembre, es podrà seguir un circuit a través d'un piset  on es trobaran respostes a preguntes tals com: Quin nivell d'eficiència energètica tenen les nostres llars? Quines millores podem fer perquè siguin més eficients? Què és el certificat energètic i en quins criteris es basa?

L'exposició "Cases amb energia" respon a aquests interrogants perquè la ciutadania pugui analitzar els seus habitatges des del punt de vista energètic i implantar accions de millora. I ho fa d'una manera pràctica i didàctica: reproduint l'interior d'un habitatge. D'aquesta manera, i amb el suport d'una guia en format paper, els visitants de l'exposició podran avaluar l'eficiència energètica del pis que visiten a partir de la informació del seu certificat energètic.

Per a més informació sobre aquesta iniciativa, clicar al següent enllaç


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats