Butlletí e-Sports - 10 de juny de 2015

Butlletins
10 de juny de 2015 - #94

Portada

Salvador Esteve visita diversos equipaments arreu del territori

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, va visitar el passat mes de maig diferents equipaments esportius dels municipis de Vilanova i la Geltrú, Sallent i Calaf.

El passat 19 de maig, el president Esteve acompanyat de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, va visitar el Complex Esportiu Municipal Isaac Gálvez, equipament que s'està ampliant amb una pista esportiva coberta, construïda amb el suport d'aquesta corporació. 

Esteve va començar la seva visita a la capital del Garraf amb una recepció a la Casa de la Vila, on va saludar els membres de la corporació municipal i va signar al llibre d'honor.

Seguidament, el president, acompanyat de l'alcaldessa i altres autoritats, va visitar les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Isaac Gálvez, integrat per l'antic pavelló poliesportiu del Garraf i la nova pista coberta, actualment en fase final de construcció. A més de l'ampliació, aquest equipament ha estrenat canvi de nom aquest 2015, com a homenatge al desaparegut ciclista vilanoví.

El passat 20 de maig visità diversos equipaments del municipi de Sallent, que compten amb el suport de la corporació, entre els quals hi ha la Plaça Santa Maria, el Pavelló Municipal i les pistes de tennis.

La visita de Salvador Esteve es va iniciar a l'Ajuntament, on va ser rebut per l'alcalde de Sallent, David Saldoni -amb qui va mantenir una reunió-, i on va signar al Llibre d'Honor.

Posteriorment, Esteve i Saldoni, acompanyats del diputat de Benestar Social, Salut Pública i Consum, Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Josep Oliva, i de membres del consistori i altres autoritats, van iniciar un recorregut per diversos equipaments municipals.

Primer van visitar la Casa Museu Torres Amat, que és propietat de la Diputació de Barcelona. Aquest espai ocupa una extensió de 1.190m2 repartits entre la casa de dos pisos i els locals d'una fàbrica tèxtil, situada al costat del riu Llobregat, que va ser escenari dels processos inicials de mecanització de la indústria catalana.

Acte seguit, es van traslladar a la Plaça Santa Maria on van poder veure les obres de remodelació que es van portar a terme durant aquesta Setmana Santa i que compten amb el suport de la Diputació de Barcelona. El projecte ha contemplat la millora de l'aparcament, l'asfaltat i senyalització de la resta de la plaça i la plantació d'arbres a tot l'entorn.

A continuació van visitar la que va ser la primera biblioteca de la demarcació de Barcelona en època de la Mancomunitat, creada l'any 1918. Actualment és un centre cultural.

Tot seguit es van desplaçar fins al Pavelló Municipal d'Esports on Salvador Esteve va poder conèixer les obres de remodelació que es van realitzar l'any passat per millorar la seguretat i el manteniment. Els treballs van consistir en una reforma integral dels lavabos i en l'eliminació d'humitats i problemes amb l'evacuació d'aigües que malmetien algunes parts de l'equipament esportiu municipal. També es va aprofitar per traslladar el rocòdrom que hi havia. Aquesta actuació estava inclosa en el pla de manteniment d'equipaments públics que l'executiu sallentí s'havia marcat en el seu pla de mandat.

La visita a Sallent del president de la Diputació de Barcelona va finalitzar a les pistes de tennis, on l'any 2013 l'ens provincial va col·laborar en la reforma dels vestidors.

Finalment va visitar el passat 22 de maig, acompanyat de l'alcaldessa de Calaf, Maria Antònia Trullàs, el Casal de la Gent Gran del municipi i les obres del camp de futbol Les Garrigues.

Esteve va començar la seva visita al municipi de l'Alta Segarra amb una passejada pel poble i els comerços i, acompanyat de Trullàs, va saludar els usuaris del Casal de la Gent Gran.

Posteriorment es va desplaçar al camp de futbol municipal Les Garrigues, on està a punt de posar-se en marxa el nou local social de la Unió Esportiva Calaf, una obra finançada per la Diputació de Barcelona. Es tracta d'un espai polivalent, que també podrà utilitzar l'Associació de Veïns del barri de la Pineda. Consta d'una sala diàfana, amb una vidriera que permet veure els esdeveniments esportius, bar, cuina, serveis i un magatzem. 

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, Calaf ha desplegat durant aquest mandat principalment programes específics destinats a pal·liar els efectes de la crisi, i també ha efectuat millores en la via pública, les comunicacions i l'enllumenat.

 


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat