Butlletí e-Sports - 12 de març de 2015

Butlletins
12 de març de 2015 - #91

Portada

Cicle de sessions 'Entitats esportives sense ànim de lucre: novetats fiscals i laborals'

Esports de la Diputació de Barcelona va iniciar el passat 19 de febrer, a Tona, el cicle de cinc sessions arreu del territori sota el nom "Entitats esportives sense ànim de lucre: novetats fiscals i laborals". La segona sessió va tenir lloc el passat 1 de març al Prat de Llobregat; i la tercera a Sant Celoni.

L'objectiu d'aquest cicle és oferir informació clara i concisa de les novetats comptables, fiscals i de recursos humans a les entitats esportives, amb la finalitat d'afavorir la reflexió i debat dels assistents. Els ponents, que van exposar aquests continguts i van atendre les seves consultes, van ser Víctor Garcia, de Suport Associatiu - Fundació catalana de l'Esplai, i Roberto Malo, de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

La sessió de Tona va comptar amb 112 participants provinents de diferents municipis d'Osona, incorporant-se també responsables d'entitats culturals i educatives.

La trobada al Prat, inaugurada pel regidor d'Esports del Prat, José Luís Olivera, i la tinenta d'alcalde de l'Àrea de Cultura, Educació i Ciutadania, Pilar Eslava, va comptar amb 159 participants, alguns d'ells responsables d'entitats culturals i educatives provinents, principalment, del Prat de Llobregat i de diferents municipis de la comarca

Les properes sessions seran a Teià (12 de març) i Manresa (26 de març).

Més informació: http://www.diba.cat/esports


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat