Butlletí e-Sports - 11 de juny de 2014

Butlletins
11 de juny de 2014 - #83

Activitats

3.000 ciclistes, a la Cabrerès BTT

El cap de setmana del 24 al 25 de maig, es va celebrar a l'Esquirol la 22a edició de la Cabrerès BTT, un esdeveniment referent dins del calendari a Catalunya. 3.000 ciclistes van prendre part en aquesta marxa no competitiva, curosa amb el medi ambient, amb dos recorreguts a triar, entre 40 i 60 quilòmetres pels magnífics paratges del Collsacabra.

A més dels participants, el públic assistent va poder gaudir de diverses activitats, com ara una fira comercial de BTT, un circuit de BTT, inflables per als infants, el BTT orientació, la miniCabrerès, xerrades tècniques i el Campionat de Catalunya de Trial 2014, entre d'altres.

L'Associació Esportiva Cabrerès ha impulsat una col·laboració amb l'Associació Paisatges Vius, per tal de fer compatible l'esdeveniment esportiu amb el medi ambient. Cal destacar també el treball solidari realitzat per l'Associació Esportiva Cabrerès, que ha signat un acord amb la Fundació Bicicletas sin Fronteras, que recull bicicletes, les arregla i les entrega arreu del món.

També col·labora amb la Diputació de Barcelona amb el projecte Esport Local Solidari amb la instal·lació d'un contenidor per a la recollida de material esportiu.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat