Butlletí e-Sports - 16 de desembre de 2013

Butlletins
16 de desembre de 2013 - #77

Portada

Manresa estrena el remodelat Vell Congost per al judo i la gimnàstica

El passat 30 de novembre es va inaugurar la reconversió del Vell pavelló del Congost, amb el suport de la Diputació de Barcelona, que permetrà que judoques i gimnastes manresans i bagencs comptin amb un equipament públic i adequat a la pràctica dels seus esports.

Amb les obres, s'han eliminat totalment les grades que envoltaven la pista i ara només hi ha un espai, a un nivell més elevat, des d'on es pot veure la zona de competició a peu dret. Aquest espai de competició és l'antiga pista de bàsquet, que s'ha reconvertit en un espai amb els diferents elements per a la pràctica de la gimnàstica: barres, anelles i trampolí, entre d'altres. A més, a la part superior s'ha habilitat una sala per als entrenaments i les competicions de judo. 

La inauguració del recinte va començar amb un passeig per les noves instal·lacions esportives i tot seguit van tenir lloc la descoberta de la placa commemorativa de la inauguració i una altra on es dedica el recinte a Andreu Vivó, desaparegut el passat 31 de desembre de 2012. 

A l'acte d'inauguració, va assistir el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i el secretari general de l'esport de la Generalitat, Ivan Tibau, a més d'altre autoritats.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat