Butlletí e-Sports - 16 de desembre de 2013

Butlletins
16 de desembre de 2013 - #77

Activitats

Lluis Vila i Marta Busquets, guanyadors de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova

Lluís Vila, del Club Esportiu Montornès, amb un temps d'1:10:56, va imposar-se, en categoria absoluta masculina, a Manuel Tonero, del Club Atlètic la Sansi, amb  d'1:10:57, i de Dani Serra, de l'Atletes VNG, amb 1:11:31, a la XXVa Mitja Marató Ciutat de Vilanova Gran Premi Diputació de Barcelona, que es va celebrar el passat 15 de desembre a la capital del Garraf.

En categoria absoluta femenina, Marta Busquets, del Club Atlètic Manresa, va arribar a la meta en 1:28:58, imposant-se a Anna Virgili, de l'Atletes VNG, amb 1:10:42, i a Silvia Segura, del Tortugues de la Garriga, amb 1:31:19. En cadira de rodes, el guanyador va ser Richard Mais, del Club Atletic Nou Barris, i en categoria de corredors amb deficiència visual, van imposar-se Fèlix Perdomo, de l'Olímpic Manlleu, i Mari Carmen Paredes, de l'ISS l'Hospitalet.

Aquesta prova, on van participar prop de 1.200 atletes i que és la setena de les incloses en el 8è Challenge de Mitges Maratons Gran Premi de la Diputació de Barcelona, va estar organitzada pel Grup Esportiu de Fons Vilanova i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

El Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona és un conjunt de mitges maratons, homologades per la Federació Catalana d'Atletisme, que es desenvolupen en el territori de les comarques de Barcelona. El calendari començava el 8 de setembre amb la 8a Mitja Marató Ciutat de Sabadell i finalitzarà el 9 de març de 2014, a Montornès del Vallès.

Al lliurament de premis van assistir el regidor de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Joan Giribet, i el coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga.

La Mitja va ser presentada, el passat 26 de novembre, a la capital del Garraf. L'acte va ser presidit per la regidora d'Esports de l' Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà; el vicepresident de la Federació Catalana d' Atletisme, Josep Maria Antentas; el coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga; el representant territorial de l'Esport a BCN de la Generalitat, Santiago Siquier; el secretari del Club Esportiu Fons Vilanova, Toni Pamplona; i el director tècnic del Club, Josep Maria Lasquibar. 

Més informació: http://www.mitjavilanova.cat/.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat