Butlletí e-Sports - 13 de novembre de 2013

Butlletins
13 de novembre de 2013 - #76

Portada

Tret de sortida al Circuit Català de Trofeus de Natació XV Gran Premi Diputació de Barcelona

El passat 5 de novembre es va celebrar l'acte de presentació de la 15a edició del Circuit Català de Trofeus de Natació Gran Premi Diputació de Barcelona. Una competició que ja s'ha consolidat com un dels millors circuits de natació de l'Estat i que forma part del calendari internacional. Aquest any hi participen sis clubs catalans i la Federació Catalana de Natació.

L'acte va comptar amb la presència del diputat d'esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran, el president del C.N. Sabadell, Miquel Torres, en nom dels clubs, a més de presidents i membres de clubs que composen aquest Circuit. Durant la presentació, Salom va assegurar que competicions com aquestes ajuden a «esperonar tant les joves promeses de la natació com aquells que ja estan consolidats en aquest esport»

Així mateix, durant el transcurs de l'acte es van lliurar els guardons als guanyadors de l'edició anterior. En categoria masculina, primer classificat, Fernando Morillas (C.N. Mataró); segon, Eloi Saumell  (C.N. Sabadell); i tercer, Yerai Lebón (C.N. Bidasoa XXI). En categoria femenina, primera classificada, Melanie Costa (C.N. La Salle Palma  - temporada anterior); segona, Marina Garcia (C.E. Mediterrani) i tercera, Elizabeth Arpal (C.N.Terrassa).

El passat 9 de novembre, va tenir lloc en el marc del trofeu Alejandro López del CN Sant Andreu, la primera jornada del circuit. Ferran Julià va establir la millor marca estatal de 13 anys en els 100 m lliures (54.95) i en els 1500 m lliures (16.15.09). A més, també va batre la millor marca catalana de 13 anys dels 800 m lliures (8.40.68). Joan Casanovas va establir la millor marca catalana de 16 anys dels 100 m estils (57.70), mentre que Marc Sánchez va batre dos rècords del Circuit, en els 800 m lliures (7.56.60) i en els 1500 m lliures (14.53.65).

El torneig va comptar amb l'assistència del regidor de l'ajuntament de Barcelona del Districte de Sant Andreu, Raimont Balsi; el coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga; el president del CN Sant Andreu, Antoni Valls; i el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertran.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat