Butlletí EspaiS@lut
Estiu 2024 - #141

El Servei de Salut Pública informa

Activitats d’educació per a la salut 2025

© Shutterstock.com

© Shutterstock.com

Un any més des del Servei de Salut Pública volem sumar esforços amb el món municipal a través del recurs Activitats d’educació per a la salut del Catàleg de serveis, per contribuir a que la comunitat educativa i la ciutadania en general adopti hàbits saludables que ajudin en la millora de la salut de la població.

Presentem una nova edició del Catàleg d'Activitats d’educació per a la salut, que ofereix un conjunt d’activitats per realitzar durant l’any 2025, perquè els ajuntaments de la demarcació de Barcelona de fins a 20.000 habitants les puguin integrar en els seus programes de salut i/o entorn educatiu. Tal vegada que els municipis de més de 20.000 habitants poden optar a l’activitat d’autoprotecció adreçada a la ciutadania “Primers auxilis i l’ús dels desfibril·ladors” (F3).

El catàleg inclou 22 activitats per treballar la salut, estructurades en 6 àmbits temàtics: activitats per promoure l’alimentació saludable, la promoció d’una sexualitat sana, la prevenció de les addiccions a substàncies com el tabac i l’alcohol i l’ús dels dispositius electrònics i de les xarxes socials de manera responsable i segura, la promoció del benestar emocional, tenir cura del cos promovent hàbits higiènics i posturals, i fomentar la cultura de l’autoprotecció i els primers auxilis.

Les activitats estan adreçades a alumnat d’educació infantil, primària, secundària i estudis post obligatoris (Batxillerat, cicles formatius, PFI, IFE, PQPI), i també s’inclouen propostes d’activitats adreçades a les famílies, al professorat, a les persones grans i a la població en general.

En aquesta nova edició, com a novetat destacable oferim un nou taller “Cuida’t per a un envelliment saludable” adreçat a les persones grans, amb l’objectiu de promoure un envelliment actiu i saludable per gaudir d’una millor qualitat de vida i ajudar a mantenir l’autonomia.

El dia 1 de juliol s’obre el període de sol·licitud, i acabarà el 31 d’octubre de 2024.

Trobareu tota la informació al següent enllaç.

 

Newsletter: EspaiS@lut
Newsletter number: #141 - Estiu 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat

 

Youtube  Comunitat virtual  Twitter  RSS