espaiS@lut - Gener 2015

Butlletins
Gener 2015 - #35

El Servei de Salut Pública informa

Formació en seguretat alimentària

Durant l'últim quadrimestre del 2014 el Servei de Salut Pública ha realitzat 16 activitats formatives en matèria de seguretat alimentària a 13 municipis de la província i amb prop de 350 assistents

Durant els mesos de setembre a desembre s'han celebrat 16 cursos que tenen l'objectiu de millorar la qualitat i la seguretat alimentària i estan adreçats al personal manipulador d'aliments dels establiments minoristes i de restauració.

S'han organitzat, d'una banda, 10 cursos per als municipis de menys de 15.000 habitants que han sol·licitat suport tècnic al Servei de Salut Pública i es porten a terme en el marc de col·laboració de la Diputació de Barcelona, que té la finalitat de proporcionar-los el suport, l'assessorament i la cooperació necessaris per a que puguin complir amb les competències que els hi són pròpies en la gestió del risc per a la salut derivat dels aliments. Aquests municipis són: Sant Fost de Campsentelles (2 sessions), Balsareny, Moià, Súria, Callús i Teià (2 sessions), Navàs i Sant Martí de Tous.

D'altra banda, s'han organitzat també 6 cursos per als ens locals membres de la Xarxa de Productes de la Terra,  que compta amb un cens de més d'un miler d'empreses, i l'objectiu de la qual és enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat de la demarcació de Barcelona. El Servei de Salut Pública col·labora amb aquesta xarxa amb l'oferta d'aquests cursos, els quals s'han realitzat a Olost, Moià, Berga, Barcelona, Vilafranca del Penedès i Terrassa.

Aquests cursos tenen una durada de 1,5 a 3 hores i consten d'una exposició teòrica, de la discussió en grup i, en alguns casos, de la realització i resolució d'exercicis.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat