espaiS@lut - Març 2013

Butlletins
Març 2013 - #23

El Servei de Salut Pública informa

Nous audiovisuals "Esport i salut"

Us presentem 13 nous vídeos del material Esport i Salut. Aquests audiovisuals, que ja estan disponibles al web de Salut Pública, formen part d'una sèrie elaborada per a la televisió que va adreçada a la ciutadania. El seu objectiu és explicar les qualitats de diferents aliments i el seu paper dintre d'una nutrició equilibrada que ens ajudarà a mantenir una vida activa.

Són uns vídeos elaborats per Expopanel, S.L., amb el patrocini de Veri i amb la col·laboració i suport de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona. A través d'ells s'aborda la importància de seguir una alimentació saludable i variada que, acompanyada d'activitat física, ens permetrà gaudir d'una bona salut i qualitat de vida. D'aquesta manera, es contribueix a prevenir el deteriorament de certs aspectes de la salut que es produeixen a mida que ens fem grans o d'aquells lligats amb el sedentarisme.

Els nous audiovisuals tenen tots un mateix format: Comencen amb la intervenció d'una nutricionista en relació al paper de diferents aliments en la pràctica esportiva. Segueixen amb el testimoni de diferents esportistes que parlen dels beneficis d'una bona alimentació en l'esport que practiquen. I finalitzen amb l'elaboració d'un plat relacionat amb algun dels aliments dels que ha parlat inicialment la nutricionista.

Aquesta nova edició d'Esport i Salut us la podeu descarregar del nostre web a través del següent enllaç.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat