espaiS@lut - Juliol - Agost 2012

Butlletins
Juliol - Agost 2012 - #16

El Servei de Salut Pública informa

El Panel de salut pública avança

En el marc de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i la Fundació Pi i Sunyer, el Servei de Salut Pública ha promogout enguany la incorporació de les polítiques de Salut Pública al Panel de Polítiques Públiques Locals de la Fundació.

En aquests moments s'està al final de la primera fase, la recollida d'informació dels Ajuntaments per mitjà d'una enquesta on-line. Aquest Panel permetrà obtenir informació periòdica en relació a quatre grans temes: l'estructura política i tècnica dedicada a la salut pública municipal, els programes estratègics i actuacions principals, així com les xarxes institucionals a nivell territorial.

A mitjans de juny, s'havien recollit el 60% de les respostes dels 80 municipis que formen part de la mostra (més grans de 10.000 habitants), i s'espera que abans de finals de juliol es pugui començar el tractament de la informació, per a tenir resultats després de l'estiu.

A partir d'aquesta informació, s'obtindran dos tipus de dades:

  • Situació present de les polítiques locals de salut pública, segons les dimensions estudiades.
  • Evolució periòdica de les polítiques locals de salut pública

 

La propera tardor, una vegada analitzada la informació recollida,  es tindrà, a disposició dels ajuntaments de la província, un conjunt d'informes individuals per a cada  municipi participant, a més d'un altre de tipus general, que aportarà una informació substancial sobre els aspectes comuns i diferencials de la salut pública a l'àmbit del nostre territori.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat