Octubre 2024 - #181
TwitterYoutube
El setembre de 2008 es va obtenir la certificació El setembre de 2008 es va obtenir la certificació

El setembre de 2008 es va obtenir la certificació

El setembre de 2008 es va obtenir la certificació

 

Aquesta certificació autoritza el Laboratori de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona per a la realització d’anàlisis fisicoquímiques i microbiològiques en les mostres d’aigua de consum humà (aixeta, dipòsit de distribució, xarxa, etc.) i aigües continentals no tractades (fonts naturals, rieres, pous, etc.).

La Diputació de Barcelona haurà ajudat a reduir el consum energètic a 6.300 llars vulnerables en vuit anys

Els resultats del programa transversal d’auditories i intervencions en llars vulnerables ha estat presentat en la Conferència Internacional Anual sobre la pobresa energètica, celebrada a Barcelona.

Celebrem el 25è aniversari d’Ecoviure

La comissió Organitzadora d’Ecoviure és la que fixa i revisa els criteris d'admissió a la fira per assegurar que tot allò que s’exposa està en consonància amb el seu compromís amb el planeta, com diu el lema de l'esdeveniment que se celebra a Manresa.

Materials integrants de la maleta pedagògica de Can Poc Oli Materials integrants de la maleta pedagògica de Can Poc Oli

Materials integrants de la maleta pedagògica de Can Poc Oli

Materials integrants de la maleta pedagògica de Can Poc Oli

 

Us presentem la maleta pedagògica de Can Poc Oli! Una proposta didàctica pionera que posa a l’abast dels nois i noies del cicle superior de l’educació primària i de l’ESO dels centres educatius locals de Manresa un seguit de recursos per descobrir el projecte de renaturalització, o rewilding, de Can Poc Oli.

Go top

Governança

El repte de la sequera a debat a la Xarxa

La sessió de la Comissió de seguiment va tractar monogràficament sobre el repte de la sequera perquè és el tema prioritari d'aquest any i va comptar amb representació de l'Agència Catalana de l'Aigua.

Resultats dels seminaris tècnics Emmagatzematge d'energia i bateries

S'ha destacat que l'emmagatzematge d'energia és un element clau de la transició energètica i la descarbonització en tant que permet reduir les emissions de CO₂ de la xarxa, ja que ens permet convertir les renovables en fonts d’energia gestionables.

La importància de comunicar la naturalització

Ja podeu consultar el decàleg resum de les dues sessions organitzades per la Xarxa, tota la documentació en detall i els enregistraments de totes les intervencions.

Go top

Contaminació atmosfèrica

 

Al nostre web podeu consultar les ubicacions actualitzades de les unitats mòbils de vigilància de la contaminació atmosfèrica i de les unitats de partícules. També hi trobareu els darrers estudis lliurats als ajuntaments.
 

Go top

Formació

Solucions basades en la natura, gestió energètica eficient en equipaments i adaptació al canvi climàtic, són tres dels cursos als quals podeu preinscriure-us.

 

Go top

Recursos

Sabies que, en anglès, la pràctica de posar en contacte el nostre cos amb terrenys naturals, com la terra, la sorra o l’herba es coneix com a grounding o earthing? A què esperes a permetre que els peus entrin en contacte directe amb la terra, sense barreres, per recarregar-te d’energia i de vitalitat, alliberar tensions disminuir l’ansietat i el dolor?

 

Com que l'oferta està limitada fins a esgotar-ne la disponibilitat, us recomanem que tramiteu les vostres sol·licituds tan aviat com us sigui possible.

Go top

Agenda

  Centre d'Estudis del Mar (Passeig Marítim 72 - 08870 Sitges)
Consulteu la programació dels següents caps de setmana!

icona de calendari  18 d'octubre: Inscripció oberta per a la sessió que Happy Bee ha organitzat a Viladecans

icona de calendari  19-20 d'octubre: Participeu en l'escape room sobre emergència climàtica!

icona de calendari  30 d'octubre: Inscripció oberta i obligatòria per a la sessió que tindrà lloc a l'Aula Magna de l'Edifici Històric de la UB a Barcelona.

icona de calendari Save The Date pel 4 de novembre!

La mobilitat elèctrica al Penedès i el Garraf

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

TwitterYoutube

C/ Comte d'Urgell, 187, Edifici del Rellotge, 2a planta
08036 Barcelona
gsma.accioclimatica@diba.cat
http://www.diba.cat/web/mediambient
Accés a tots els butlletins anteriors