Novembre i desembre 2022. Núm. 20

Actualitat

Continuem les visites territorials: ara, al Vallès Oriental

Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès i el diputat Marc Verdaguer

Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès i el diputat Marc Verdaguer

El diputat Marc Verdaguer visita els ajuntaments de Santa Maria de Martorelles, Santa Eulàlia de Ronçana, les Franqueses del Vallès i Aiguafreda en el marc de les visites que està duent a terme en les diferents comarques de la demarcació.

El 22 de novembre, el diputat president d’Innovació, Governs locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona, Marc Verdaguer, acompanyat del coordinador de l’Àrea, Xavier Forcadell, va fer un seguit de trobades amb alcaldes i regidors dels municipis de Santa Maria de Martorelles, Santa Eulàlia de Ronçana, les Franqueses del Vallès i Aiguafreda, amb les quals han pogut conèixer les necessitats actuals dels ajuntaments i captar la percepció positiva sobre la gestió dels fons Next Generation. A més, s’han lliurat treballs realitzats per la Diputació de Barcelona a petició dels ajuntaments a través del Catàleg de serveis.

A l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana es va fer entrega de l’informe final amb la diagnosi i el pla d’acció per millorar la transparència. L’informe va ser lliurat al seu alcalde, Francesc Bonet, i al regidor de Joventut, Esports, Comunicació i Transparència, Pol Guerra.

La Diputació de Barcelona treballa per promoure governs locals transparents, confiables i oberts, exemples de bon govern.  Per aquest motiu, la Diputació de Barcelona va crear un recurs d’assistència tècnica en gestió de la transparència amb la voluntat d’analitzar conjuntament amb els ajuntaments la situació i perfilar un pla d’acció per a la seva millora.
 

Newsletter: Innov@diba
Newsletter number: Novembre i desembre 2022. Núm. 20

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona