Novembre i desembre 2022. Núm. 20

Notícies

Nova ronda de sessions grupals de treball de la xarxaCORH

Una de les sessions grupals de la xarxaCORH

Una de les sessions grupals de la xarxaCORH

El 10 i 11 de novembre van tenir lloc les sessions grupals de la xarxaCORH al Pati Manning (a l’antiga Casa de Caritat de Barcelona).

A les sessions van assistir els responsables de recursos humans dels ajuntaments més grans de la demarcació —els que tenen més de 12.000 habitants—, els quals van oferir als assistents un espai de debat i reflexió sobre els temes i reptes més candents de la gestió de recursos humans al món local.

La primera part es va destinar a les novetats del projecte de la Comunitat de Recursos Humans. Entre d’altres, es va parlar de la 10a edició de l’estudi de ràtios del cos de la policia local i de l’anàlisi dels reglaments de teletreball dels ajuntaments de la xarxaCORH. 

A la segona part de la sessió es van resoldre dubtes i neguits sobre la gestió dels processos d’estabilització de l’ocupació pública temporal als ajuntaments. En aquest espai, es va comptar també amb la participació del Servei d’Assistència Jurídica en Recursos Humans i amb el Servei d’Assistència a l’Organització Municipal de la Gerència de Serveis d’Assistència al Govern Local de la Diputació de Barcelona. 

La Comunitat de Recursos Humans agraeix a tots els assistents la seva participació, implicació i compromís amb el projecte. 
 

Newsletter: Innov@diba
Newsletter number: Novembre i desembre 2022. Núm. 20

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona