Maig 2022. Núm. 15

Destacat

Renovació del Segell Infoparticipa

Imatge: Diputació de Barcelona

Imatge: Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona renova el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència de la comunicació pública, amb l’assoliment del 100 % dels indicadors d’avaluació. 

La vicepresidenta segona de la Diputació, Carmela Fortuny, va recollir el guardó del Segell Infoparticipa 2021, assolit per la Diputació de Barcelona, que ha obtingut una puntuació del 100 % d’indicadors positius. Aquest distintiu, atorgat per la UAB a partir de les avaluacions que duu a terme en els webs de les diputacions i entitats locals, posa en relleu les entitats que desenvolupen bones pràctiques en matèria de transparència.

Aquest guardó avalua la informació pública dels ens locals perquè la ciutadania conegui qui són els seus representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació tenen al seu abast. 

Enguany, dues diputacions assoleixen aquesta distinció màxima, que suposa un incentiu per als responsables polítics i tècnics. La Diputació de Barcelona consolida, per tercer any consecutiu, la bona tasca portada a terme en clau de confiança i credibilitat davant la ciutadania.
 

Newsletter: Innov@diba
Newsletter number: Maig 2022. Núm. 15

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona