Habitatge, Urbanisme i Activitats - juliol 2015

Butlletins
juliol 2015 - #71

Activitats

Sant Mateu de Bages i Copons ja disposen del seu cens

El mes de juny s'han finalitzat i lliurat els censos d'activitats dels municipis de Sant Mateu de Bages i Copons.

El cens d'activitats permet els ajuntaments identificar i recollir les dades de totes les activitats i instal·lacions públiques i privades, classificades o no, que es desenvolupen en el seu terme municipal. Permet saber quines activitats s'han implantat, quina és la seva situació administrativa i la incidència ambiental i sectorial.

Així el cens proporciona a l'ajuntament la informació necessària per prendre decisions i iniciatives en la gestió de les activitats des de les diferents àrees de l'ajuntament amb responsabilitat sobre la matèria. Aquesta informació georeferenciada, accessible i fàcilment explotable afavoreix el treball transversal dins l'ajuntament.

Per fer el cens d'activitats primer revisem tots els expedients d'activitats i introduïm les dades a la aplicació informàtica Gestor d'Informació d'Activitats (GIA). Posteriorment validem la informació fent un treball de camp que ens permet desvetllar discrepàncies entre els expedients i la realitat a l'identificar activitats tancades sense haver informat l'ajuntament o d'altres que han obert també sense comunicar a l'Ajuntament.

Si us cal més informació sobre aquest recurs podeu consultar el següent enllaç


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats