Habitatge, Urbanisme i Activitats - juliol 2015

Butlletins
juliol 2015 - #71

Activitats

Lliurats 4 nous PAUs

Durant el mes de juny s'han lliurat els següents PAUs:

El PAU de la residència d'avis "l'Atzavara", lliurat a l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada; el PAU del castell de focs i altres esdeveniments, lliurat a l'Ajuntament de Calella; el PAU de la cercavila de reis, a l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i el PAU del correfoc i altres esdeveniments, lliurament a l'Ajuntament de Sant Martí de Tous.

Tots 4 PAUs són d'activitats d'interès per a la protecció civil local.

La residència "l'Atzavara", de Sant Joan de Vilatorrada, és una activitat residencial pública de més de 100 places comptant les places residencials i les de centre de dia i el servei de menjador per a persones no residents.

Els PAUs lliurats als Ajuntaments de Calella, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Martí de Tous són per activitats al carrer, amb o sense pirotècnia.

El PAU és una eina de programació d'accions i mesures que han de ser adoptades pels titulars de les activitats per aconseguir que davant una situació d'emergència, tan provinent de la pròpia activitat com de l'exterior, les accions a desenvolupar es portin a terme de manera ràpida i sistemàtica.

Per això, en aquests PAUs s'ha identificat i analitzat les instal·lacions o ubicacions, s'ha calculat els aforaments màxims i s'ha fet un anàlisi de risc. El PAU també incorpora un inventari i descripció dels mitjans i mesures d'autoprotecció i un manual d'actuació en funció de les diferents emergències possibles.

La redacció de PAUs és un recurs que ofereix la GSHUA en el Catàleg de Serveis del 2015. L'objectiu d'aquesta assistència fins ara era facilitar als ajuntaments de la província el compliment del Decret 82/2010, de 29 de juny, pel qual s'aprova el catàleg d'activitats i centres obligats a adoptar mesures d'autoprotecció. Amb l'entrada en vigor, el 4 d'abril, del Decret 30/2015, de 3 de març, pel qual s'aprova el catàleg d'activitats i centres obligats a adoptar mesures d'autoprotecció i es fixa el contingut d'aquestes mesures, l'assistència es centrarà en el compliment d'aquest nou Decret. 

Si voleu més informació sobre aquest recurs podeu consultar el següent enllaç


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats