Habitatge, Urbanisme i Activitats - juliol 2015

Butlletins
juliol 2015 - #71

Millora Urbana

Montmeló ja disposa del treball "Diagnosi i propostes de rehabilitació dels blocs del sector PM 04 escultor Llimona”

El treball incorpora l'anàlisi i diagnosi de l'estat actual dels edificis, i planteja propostes d'intervenció amb l'objectiu d'esmenar les deficiències i actualitzar les prestacions dels edificis.
Les edificacions objecte de l'estudi consisteixen en 2 blocs d'habitatges plurifamiliars de PB+4, amb un total de 38 habitatges més un local comercial. D'acord amb la informació cadastral, aquests edificis daten de 1968, estan constituïts en règim de propietat horitzontal i els habitatges són de titularitat privada.
 
L'estudi, desprès d'analitzar l'estat actual dels edificis, planteja diferents alternatives valorades econòmicament, que proposen la col·locació de revestiments mitjançant el sistema d'aïllament tèrmic per l'exterior (SATE) i de façana ventilada amb peces ceràmiques. Aquests sistemes constructius, de baix requeriment de manteniment posterior, ofereixen l'optimització energètica dels edificis i, alhora, una millora del paisatge urbà. A més, les solucions plantejades suposen l'adequació dels edificis als requeriments legals d'accessibilitat universal.

Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats