Habitatge, Urbanisme i Activitats - juny 2015

Butlletins
juny 2015 - #70

Destacat

Estudi per a l’habilitació temporal d’un espai buit com a hort social a Malgrat de Mar

La GSHUA dóna impuls al suport tècnic i econòmic per a l'activació temporal d'espais buits dels municipis, amb l'objectiu de dinamitzar la vida urbana i generar impactes socials positius i sostenibles.

Així, el passat mes de maig es va lliurar a l'Ajuntament de Malgrat de Mar el document tècnic per a l'habilitació com a hort social d'una parcel·la sense ús, de titularitat municipal, situada en la zona límit entre el centre urbà del municipi i la zona agrària del Pla d'en Grau.

El projecte proposa habilitar l'espai per a la realització d'agricultura ocupacional i d'autoconsum, facilitant un entorn d'aprenentatge a entitats i col·lectius del poble i també un recurs ocupacional i alimentari a persones en risc d'exclusió. Tanmateix, l'hort social s'ha dissenyat com un pont d'unió entre el poble i el sector agrícola amb la finalitat que, mitjançant la participació de la ciutadania i la implicació de la pagesia, pugui esdevenir un instrument de reconeixement i valorització del sector agrícola de Malgrat de Mar.


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats