Habitatge, Urbanisme i Activitats - desembre 2013

Butlletins
desembre 2013 - #56

Activitats

Lliurament dels Plans d’Autoprotecció dels poliesportius de Teià i de Santa Maria de Corcó

Durant el mes de novembre s'han lliurat els Plans d'Autoprotecció (PAU) dels poliesportius dels municipis de Teià i de Santa Maria de Corcó i s'ha fet la presentació d'aquest últim. L'objectiu d'aquests PAU és preparar els mitjans humans i tècnics necessaris per fer front a les emergències que puguin esdevenir-se durant el desenvolupament de l'activitat esportiva habitual o durant la realització d'activitats extraordinàries que es facin en aquests poliesportius.

 

 

Per això, s'han identificat i analitzat les instal·lacions, s'han calculat els aforaments màxims i s'ha fet una anàlisi de risc, de les vies d'evacuació i de les mesures de seguretat tant en situacions d'ús normal com en cas d'esdeveniments d'alta ocupació.

Així mateix, els PAU han permès fer un inventari i una descripció dels mitjans i mesures d'autoprotecció disponibles i detectar algunes mancances de les instal·lacions. També recomanen la incorporació de mesures correctores per pal·liar aquestes mancances.

En darrer lloc, els PAU incorporen un manual d'actuació. Aquest document té per objecte l'establiment de les mesures de resposta necessàries per poder actuar d'acord amb la forma prevista en qualsevol situació d'emergència que es doni en els poliesportius. També s'ha definit un programa d'implantació, manteniment i actualització dels  PAU.

La redacció de PAU  és un recurs que ofereix l'Oficina d'Activitats i Urbanisme en el Catàleg de Serveis del 2013. L'objectiu d'aquesta assistència és facilitar als ajuntaments de la província el compliment del Decret 82/2010, de 29 de juny, pel qual s'aprova el catàleg d'activitats i centres obligats a adoptar mesures d'autoprotecció.  


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats