Habitatge, Urbanisme i Activitats - novembre 2013

Butlletins
novembre 2013 - #55

Habitatge

Realitzades les 3 sessions de coaching financer dedicades a tècnics

Durant el mes d'octubre s'han realitzat les 3 últimes sessions d'informació sobre les entitats financeres i el seu entorn -"Coaching financer". En total han participat 67 persones en les 8 sessions dedicades als càrrecs electes i 57 a les 3 sessions per a tècnics, un total de 124 professionals del món de l'habitatge i departaments relacionats.

Les primeres vuit sessions es van plantejar amb l'objectiu de donar informació i coneixements de com funcionen les entitats bancàries a alcaldes i regidors dels municipis, així com de presidents i consellers dels consells comarcals, tenint en compte la seva transformació com a actors fonamentals en el món de l'habitatge, tant pel que fa als processos d'execucions hipotecàries com de la gestió dels habitatges de la seva propietat.

Posteriorment, i tenint en compte les demandes d'alguns ajuntaments, es van proposar sessions similars als tècnics dels serveis d'habitatge, donant la possibilitat de participar a tècnics d'altres institucions com la Generalitat o organitzacions benèfiques i de consumidors que treballen en aquest tema.

En aquest cas les jornades es van dividir en dos blocs: una primera part introductòria del funcionament de les entitats bancàries, i una segona on s'analitzava un préstec hipotecari des de la perspectiva d'un economista.

La sessió va ser conduïda per en Pau A. Montserrat, expert amb finances i temes hipotecaris, ex-empleat de banca, autor del llibre el llibre "La banca culpable", actual director editorial a iAhorro.com , administrador de l'empresa Futur Finances Balears, SL., col·laborador del diari Ara Balears).

Amb aquestes sessions es dóna per finalitzat el projecte, que en conjunt ha tingut una bona acceptació i ha estat ben valorat pels assistents.


Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats