In-Forma - Gener 2015

Butlletins
Gener 2015 - #11

Novetats

La DSF té 2 catàlegs de serveis?

La Direcció de Serveis de Formació té dues tipologies de clients: els ajuntaments de la demarcació de Barcelona, d'una banda; els àmbits funcionals de la Diputació de Barcelona, d'altra. En aquest sentit, existeixen dos catàlegs de serveis diferents, amb ofertes, metodologies i procediments diferents.

Llegir més...

El Catàleg de serveis adreçat als ajuntaments de la demarcació e Barcelona incorpora dues tipologies de serveis en funció dels destinataris: una assistència integral per als ajuntaments de menys de 20.000 habitants, d'una banda; una consultoria en el desenvolupament de projectes formatius per als ajuntaments de més de 20.000 habitants, de l'altra:

1) Assistència tècnica integral en formació. Va destinat a ajuntaments de municipis de fins a 20.000 habitants, entitats municipals descentralitzades i inclou:
- Suport en l'ordenació del funcionament de la formació 
- Assistència en la detecció i la diagnosi de necessitats formatives
- Acompanyament en la construcció d'itineraris formatius per a col·lectius professionals
- Assistència en la planificació i el disseny de solucions formatives adaptades a les necessitats dels ens locals, ja siguin presencials o amb suport virtual
- Altres assistències tècniques en matèria de formació.

2) Consultoria en el desenvolupament de projectes formatius. Va destinat a ajuntaments de municipis de més de 20.000 habitants i inclou:

- Elaboració de plans generals de formació
- Elaboració de programes específics de formació (adreçats a col·lectius determinats, de millora organitzativa, etc.)
- Disseny de processos i eines d'avaluació de la formació
- Disseny de la transferència en accions formatives
- Assessorament al voltant de la formació en línia i semipresencial: implantació d'entorns virtuals, disseny d'accions formatives en aquests entorns i elaboració de materials.

El Catàleg de serveis adreçat als àmbits funcionals de la Diputació de Barcelona incorpora dues tipologies de recursos en funció del destinatari final:

1) Recursos tècnics per a projectes formatius que tinguin com a destinatari final el personal de la pròpia corporació:

- Consultoria en el desenvolupament de projectes formatius. Suport tècnic per a l'elaboració de projectes formatius orientats al desenvolupament de les competències professionals del personal de l'àrea funcional davant la implantació de nous projectes o d'objectius de millora organitzativa.

- Accions formatives a mida. Suport tècnic per al disseny i programació d'accions formatives a mida adreçades al personal de l'àrea funcional amb l'objectiu de donar resposta a necessitats de formació sobrevingudes o amb alt nivell d'especificitat.

2) Recursos tècnics per a projectes formatius que es projecten als ens locals:

- Elaboració d'accions i recursos formatius en format virtual. Assessoria i suport tècnic per al disseny i producció d'accions o materials formatius impulsats pe l'àrea corporativa i que tinguin per objectiu incorporar la tecnologia com a mitjà per projectar i millorar la qualitat de la seva oferta formativa adreçada als ens locals.

- Formawiki. Capacitació i assessorament per a l'ús d'aquesta eina per a l'autoproducció de materials multimèdia.

- Disseny i creació d'aules virtuals. Assessoria i suport tècnic per a la creació i dinamització d'aules virtuals en un entorn Moodle.

- Organització de jornades. Suport en l'organització de jornades tècniques, d'intercanvi, informatives, etc. que les àrees corporatives adrecen als ens locals i no previstes al Pla Estratègic de Formació de la Diputació de Barcelona.


Valorem la vostra privacitat

Direcció de Serveis de Formació
Urgell,187 (Edifici 14 de l'Escola Industrial)
08036 Barcelona
tel. 934 049 300
a/e ds.formacio@diba.cat
http://www.diba.cat/formacio

Accediu a tots els anteriors butlletins