Butlletí e-Sports - 14 de maig de 2015

Butlletins
14 de maig de 2015 - #93

Activitats

2.747 persones van "a cent cap als cent"

El Parc de les Feixetes de Tona va viure, entre els dies 28 i 29 d'abril, la cloenda del cicle de passejades "A cent cap als cent", que pretén oferir una eina engrescadora i motivadora a les 2.747 persones dels 52 municipis que ja formen part d'aquest projecte. Durant aquests dos dies, més de 2.000 persones es van reunir per participar en una caminada i en diverses activitats, com risoteràpia, Tai-chi, Chi-kung i animació.

"A cent cap als cent" també vol obrir la possibilitat de donar a conèixer diferents entorns geogràfics de la província i viure la natura de forma totalment adaptada a les possibilitats dels usuaris, al mateix moment que busca ajudar a millorar la sociabilitat d'aquest col·lectiu.

Aquest projecte d'Esports de la Diputació de Barcelona té per objectiu fomentar l'afició entre la gent gran de realitzar caminades amb regularitat, motivar l'aprenentatge i l'intercanvi de coneixements en relació al món natural, i afavorir les relacions interpersonals i de grup en un ambient natural i adaptat a les seves necessitats.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat