Butlletí e-Sports - 14 de maig de 2015

Butlletins
14 de maig de 2015 - #93

Activitats

XVI Cursa dels Treballadors/es i I Caminada Popular

Al voltant de 500 persones van participar, el  passat 12 d'abril, a la XVI Cursa dels Treballadors/es i a la I Caminada Popular per fer esport i gaudir del verd dels boscos i els camps de conreu que envolten la Torre Marimon, a Caldes de Montbui.

L'acte, que va ser un èxit de participació i d'organització, tenia un caràcter festiu per promoure un estil de vida saludable entre el personal de la Diputació de Barcelona. La seva principal novetat va ser la caminada popular, gràcies a la qual els participants van tenir l'oportunitat de provar la marxa nòrdica.

Alguns dels beneficis d'aquesta activitat física són que es pot arribar a mobilitzar fins al 90% de la musculatura, augmenta la capacitat pulmonar, relaxa la tensió de les espatlles i la zona cervical i elimina l'estrès i millora l'estat d'ànim. A més, també optimitza el treball del cor, ajuda a corregir mals hàbits posturals i preveu, controla i rehabilita alteracions del sistema circulatori, com són les cames cansades, els linfoedemes o les trombosis.

Aquest acte s'emmarcava dins de dues campanyes impulsades per la Diputació de Barcelona. Per una banda, ‘Guanyem salut', que busca potenciar l'activitat física i una millora del benestar i de l'alimentació saludable, entre els treballadors de la corporació.

Per l'altra, ‘Penja't una medalla!', que té com a principals objectius potenciar la participació en els esdeveniments esportius, donar suport a la pràctica esportiva entre la gent gran i els més petits i fomentar l'ús dels equipaments esportius.

L'acte de lliurament de premis als guanyadors de la XVI Cursa dels Treballadors va anar a càrrec del coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga, i del president del Club d'Atletisme de la Diputació, Blas Garcia. 


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat