Butlletí e-Sports - 14 de maig de 2015

Butlletins
14 de maig de 2015 - #93

Portada

Objectiu: aturar la violència al futbol

Amb el lema ‘Prou violència al futbol', la Federació Catalana de Futbol (FCF) va presentar el passat 14 d'abril la Campanya Antiviolència, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i té l'objectiu d'aturar la violència, tant verbal com física, i actuar a favor del civisme.

La nova campanya de sensibilització va dirigida a tots els espectadors de futbol i futbol sala i, en aquest marc, també s'està treballant en l'adequació del reglament i els estatuts de la Federació.

Els clubs que ho desitgin es podran adherir a la Campanya Antiviolència per ser un "Club Ètic". A més, seguint la línia de la campanya ‘Joc Net' de la temporada passada, els jugadors dels dos equips sortiran al terreny de joc lluint una bandera amb el lema de la iniciativa.

L'acte de presentació, celebrat al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona, va comptar amb la presència del diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; la tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos; el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau; i el president de la FCF, Andreu Subies.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat