Butlletí e-Sports - 10 d'abril de 2015

Butlletins
10 d'abril de 2015 - #92

Portada

Martorell fomenta l'esport inclusiu

En el marc de la campanya ‘Penja't una medalla!', impulsada per la Diputació de Barcelona, el passat 8 d'abril es va presentar a Martorell la nova Jornada d'Esport Inclusiu que acollirà el proper 12 d'abril aquesta ciutat i que compta amb un doble objectiu: per una banda, que les persones amb discapacitat puguin competir amb normalitat i, per l'altra, sensibilitzar les entitats esportives per tal que fomentin l'esport inclusiu.

La campanya de sensibilització que impulsa la Diputació de Barcelona va més enllà d'aquesta jornada, que reunirà 300 persones en les diferents modalitats esportives programades. És per això que, fins a aquest mateix divendres, s'ofereixen deu sessions de sensibilització dirigides a clubs i entitats esportives locals participants.

Diumenge, de deu del matí a dues del migdia, al CE Torrent de Llops de Martorell, s'organitzaran les diferents competicions de bàsquet, handbol, hoquei, escalada, boccia, petanca, volei, escacs, atletisme, futbol, goadball, rugby, judo i gimnàstica.

Cal recordar que aquesta jornada busca donar a conèixer els valors de la inclusió en l'àmbit de l'esport oferint a tothom que hi vulgui participar, i amb caràcter gratuït, la possibilitat d'assistir a competicions de diferents modalitats esportives.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat