Butlletí e-Sports - 26 de setembre de 2014

Butlletins
26 de setembre de 2014 - #86

Activitats

Un any més, la Sailfish Half Triatló deixa el llistó ben alt a Berga

El passat 14 de setembre, Berga va acollir la 4a edició de la Sailfish Half Triatló Gran Premi Diputació de Barcelona, prova en la qual s'han de completar 1,9km nedant, 90km en bicicleta i 21km a peu.

En categoria masculina el guanyador, per segon any consecutiu, ha estat el triatleta Richard Calle, mentre en femenina Judith Corachan s'ha fet amb el primer lloc del podi. 

El Sailfish Half Triatló Berga, que enguany ha comptat amb el límit màxim de 700 participants, suposa per a Berga en particular i el Berguedà en general un impacte econòmic i turístic molt considerable ja que durant tot el cap de setmana triatletes i acompanyants han pogut gaudir dels atractius paisatgístics, patrimonials i comercials de la comarca.

Entre d'altres personalitats, el vicepresident primer i diputat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil i el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau, van assistir al lliurament de trofeus d'aquesta quarta edició.


Valorem la vostra privacitat

Esports
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet - Edifici Migjorn - 1a planta
08035 Barcelona
http://www.diba.cat/esports
m.esports@diba.cat