Butlletí Bibliosfera
setembre 2024 - #184

Notícies

Més de 800 aspirants han accedit a la borsa de Tècnic/a Auxiliar de Biblioteca

Aquest setembre s’ha constituït la borsa supramunicipal de Tècnic/a Auxiliar de Biblioteca per cobrir necessitats de personal temporal. La borsa està destinada als ajuntaments de la demarcació de Barcelona amb biblioteques integrades a la Xarxa de Biblioteques Municipals i té com objectiu donar cobertura a les necessitats urgents de personal d'aquests equipaments.

Aquesta borsa tindrà una vigència de dos anys

El sistema de selecció d’aquesta convocatòria ha estat el d’oposició lliure i ha constat de dos exercicis: un de coneixement de llengües i l’altre de coneixements sobre un temari específic.

En la sol·licitud de participació les persones aspirants van haver d’indicar 3 zones territorials preferents de les 6 zones següents: Anoia, Alt Penedès-Garraf; Bages-Berguedà-Moianès; Barcelonès sud i Baix Llobregat; Maresme i Barcelonès Nord; Vallès Occidental i Osona-Vallès Oriental.

Les funcions bàsiques d’un Tècnic/a Auxiliar de biblioteca són donar suport a la gestió general de la biblioteca; fer l’acollida dels nous usuaris a la biblioteca: informar dels aspectes generals de funcionament, serveis, recursos i activitats i atendre les consultes dels usuaris. També realitzar les tasques vinculades al servei de préstec individual, col·lectiu i interbibliotecari i donar suport en la creació de continguts i en el manteniment dels serveis virtuals de la biblioteca, entre d’altres.

Més informació:

 

Newsletter: Bibliosfera
Newsletter number: #184 - setembre 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web