El proppassat mes de setembre, l'Agència de Salut Pública de Catalunya va crear un grup de treball interinstitucional per treballar en el control oficial dels establiments minoristes d'aliments i els de restauració.
Aquest grup de treball té com a finalitat l'elaboració, de forma coordinada, dels programes de control oficial dels esmentats establiments.
El Servei de Salut Pública, dins la línia de col·laboració amb els ajuntaments i l'Agència de Salut Pública de Catalunya, participa juntament amb altres representants del món local en l'elaboració dels protocols de control de les condicions higièniques i sanitàries dels establiments alimentàris minoristes i de restauració.
Aquests protocols seran part de la documentació marc de referència, destinada a dur a terme el control oficial en aquests establiments de manera homogènia per a tot el territori català.
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat