espaiS@lut - Desembre 2012

Butlletins
Desembre 2012 - #20

El Servei de Salut Pública informa

Grup de treball interinstitucional per treballar en el control oficial dels establiments minoristes d'aliments i els de restauració

El proppassat mes de setembre, l'Agència de Salut Pública de Catalunya va crear un grup de treball interinstitucional per treballar en el control oficial dels establiments minoristes d'aliments i els de restauració.

Aquest grup de treball té com a finalitat l'elaboració, de forma coordinada, dels programes de control oficial dels esmentats establiments.

El Servei de Salut Pública, dins la línia de col·laboració amb els ajuntaments i l'Agència de Salut Pública de Catalunya, participa juntament amb altres representants del món local en l'elaboració dels protocols de control de les condicions higièniques i sanitàries dels establiments alimentàris minoristes i de restauració.

Aquests protocols seran part de la documentació marc de referència, destinada a dur a terme el control oficial en aquests establiments de manera homogènia per a tot el territori català.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat