Durant aquest mes de desembre el Servei de Salut Pública té previst realitzar aquesta activitat formativa a Sant Vicenç de Castellet, el dia 10.
El curs està adreçat al personal manipulador d'aliments dels establiments minoristes i de restauració d'aquest municipi, i té l'objectiu de proporcionar els coneixements necessaris sobre pràctiques higièniques i implementació d'autocontrols, amb la finalitat de contribuir en la millora de la qualitat i la seguretat alimentària.
L'organització de cursos per a manipuladors d'aliments va dirigit a municipis de menys de 15.000 habitants, que hagin sol·licitat suport tècnic al Servei de Salut Pública, i es porta a terme en el marc de col·laboració de la Diputació de Barcelona, que té la finalitat de proporcionar-los el suport, l'assessorament i la cooperació necessaris per a que puguin complir amb les competències que els hi són pròpies en la gestió del risc per a la salut derivat dels aliments.
Aquests cursos tenen una durada de 3 hores i consten d'una exposició teòrica, de la discussió en grup i de la realització i resolució d'exercicis. Als assistents se'ls facilita un dossier amb els continguts del curs.
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat