espaiS@lut - Novembre 2012

Butlletins
Novembre 2012 - #19

El Servei de Salut Pública informa

El Servei de Salut Pública present en el Congrés Kausal

Personal tècnic de la Unitat de Seguretat alimentària del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona va participar-hi amb tres comunicacions, una oral i dos pòsters.

A la comunicació oral, Alba Llorens va presentar el treball col·laboratiu de sis administracions públiques per elaborar la Guia per a l'aplicació dels autocontrols als establiments minoristes d'alimentació, document destinat a facilitar la implementació dels autocontrols en petits establiments alimentaris.

D'altra banda, Miquel Martínez va presentar el pòster "La gestión compartida del riesgo en los establecimientos alimentarios minoristas" i en Carlos Martí el pòster "La clasificación, una herramienta en la gestión del riesgo".

El dia 19 d'octubre finalitzà aquest 5è congrés Internacional d'Autocontrol i Seguretat alimentària, KAUSAL 2012. Amb una assistència de gairebé 500 professionals del sector alimentari concentrats al voltant del lema "Juntos, alimentos con garantía", un gran nombre de ponents experts i referents a nivell internacional tant d'empreses, com d'administracions públiques i centres d'investigació, van posar en comú les seves experiències de treball i van compartir inquietuds i solucions als reptes que se'ns presenten en el nostre dia a dia, en la implantació de sistemes d'autocontrol, per oferir aliments amb garantia.


Valorem la vostra privacitat

Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat