Personal tècnic de la Unitat de Seguretat alimentària del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona va participar-hi amb tres comunicacions, una oral i dos pòsters.
A la comunicació oral, Alba Llorens va presentar el treball col·laboratiu de sis administracions públiques per elaborar la Guia per a l'aplicació dels autocontrols als establiments minoristes d'alimentació, document destinat a facilitar la implementació dels autocontrols en petits establiments alimentaris.
D'altra banda, Miquel Martínez va presentar el pòster "La gestión compartida del riesgo en los establecimientos alimentarios minoristas" i en Carlos Martí el pòster "La clasificación, una herramienta en la gestión del riesgo".
El dia 19 d'octubre finalitzà aquest 5è congrés Internacional d'Autocontrol i Seguretat alimentària, KAUSAL 2012. Amb una assistència de gairebé 500 professionals del sector alimentari concentrats al voltant del lema "Juntos, alimentos con garantía", un gran nombre de ponents experts i referents a nivell internacional tant d'empreses, com d'administracions públiques i centres d'investigació, van posar en comú les seves experiències de treball i van compartir inquietuds i solucions als reptes que se'ns presenten en el nostre dia a dia, en la implantació de sistemes d'autocontrol, per oferir aliments amb garantia.
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat